Contest belog saya comel kan ?





Salam. Tadi Afyq tag aku dekat contest belog saya comel kan ?. Jawapannya blog aku tak comel. Comot ada laa. Malas nak membebel. Staright to the point jea. Perut aku pon dah berbunyi. Sori , tuan empunya blog. Aku nak cepat. Aku copy jea syarat-syaratnya :)




SYARAT-SYARAT yang mudah lagi senang:

  1. jadi follower blog Nadd dan Tasha (WAJIB)
  2. tulis satu entry pasal contest ini dengan tajuk contest "belog saya comel kan?"
  3. paste-kan banner kat atas itu pada entry korang dan link-kan sekali
  4. tag kepada TIGA orang dan makesure dorang tau, okey?
  5. lastly, tinggalkan komen anda beserta URL blog pada entry ini atau entry di blog Tasha untuk memudahkan kami terbang terus ke belog comel anda tu (:
TARIKH TAMAT: 12 JUN 2011
    itu saja. tak susah kan? anda semua kena join tauu!
    hadiah? jengjengjeng! akan di-beritahu kemudian. so, please be alert!  


    Aku nak tag :


    - Izyan 
    - Apit
    - Hanan

    5 ♥ (s):

    Cik Ainaa Mania said...

    cute okey blog ni :)

    btw , wrong typo dear ;) "contest beloh ( supposed to be belog )" :)

    ツTyra ツ said...

    hehe. time tu nak cepat. sebab tu jadi macamtu. tengs. blog aina pon kiudd. femes pulak tu.

    ツTyra ツ said...

    @ツTyra ツ

    oke !. da betolkan ;DD

    menusuk hati said...

    comel2!...hehe...biar pakcik vote.
    ini cita baru pakcik ditipu si buncit

    Asnal said...

    oke,meh2..vote2..hehehe