Clumsy :(






Eeeeeeeeeeeeeeee !. Bengang gila tadi dekat sekolah. Aku TERjatuh dekat tangga lagi. OHH SHITT ! -.- Aku tahu aku sangad-sangad CLUMSY. Memalukan. Dah lah dekat belakang aku budak lelaki. Budak tu dulu satu kelas dengan aku. Tapi, nasib baik aku pegang besi dekat tepi tu. Kalau tak lagi malu. Siod jea dea tu. Boleh ketawa lahh pulek. Maluuu maluuuu maluuu !. Aku teros lari ke kelas. Malu gilaa !. Aku rasa dah banyak kali aku jatuhh. Lebih dari lima kali kod. Masa rehat. Aku nampak budak tu. Aku melarikan diri dari budak tu. Sebab takot dea ejek aku ==  Mulut diorangkan macammm teett :) Faham-faham jea lah. BALE BALE ==' Dulu dekat sekolah rendah, jarang sekali jatuh. Aku ingat mase daja enam. Ekceli, esok sekolah. Ade kokurikulum. Malas lah aku nak pegi. Bukan best pon. Hihi. Esok rumah nenek aku ade buat kenduri. 





Mana lagi cantik ? Hitam, merah atau kuning ?. Cepad pilih. Nak wane ape ?. Kalau nak sila komen dekat entry ini.  Aku nak bagi ne / dalam mimpi /  Muhaha. Kejamm tak akuu ? LOL.  Aku nak belanja korang beg angry bird. Aku belanja, Korang bayar. Okayy :D Hihi. Kalau nak beg angry bird macam aku / cehhh, perasan sudah / click sini. Aku nak suro mak aku belikan jugakkkk !. Okayy lah mau out. Mau tido zZZzzzZzzz :)

Tadi ade budak sekolah hidayah mintak kapel dengan aku. Wadehel !. Aku reject dea serta merta :D Pastu, dea mintak numbor aku pulak. Jangan harap aku nak bagi. Pege daa !. Boleh jalan laa !. NOT MY TASTE OKAY ! Aku dah delete dea dari efbiee aku. Yippie !