Pengumuman pengumuman !




Aku dah jumpe follower yang bertuah itu. Nama dea ηυяυℓ ιℓмι. Tapi, sayang dea tak letak link blog dea. Kalau letak link aku boleh bagi something special. Awak yang bernama ηυяυℓ ιℓмι, yang sedang membaca. Sila komen di entry ini, dan tinggalkan url :) 

6 ♥ (s):

Oppa Kudin Nz said...

ala,oppa pon nk jugk..hehe :)

ηυяυℓ ιℓмι said...

saya ke? haha! anyway, ni dia link belog saya; http://randomstoryhere.blogspot.com/

ツTyra ツ said...

@Oppa Kudin Nz

kalau nak , jadi laa follower bertuah - 700 :P

ツTyra ツ said...

@ηυяυℓ ιℓмι

yeah !. kamu laa yang saya cari-cari ;D btw, awak nak suro saya buat ape?
tatau nak bagi ape xDD

ηυяυℓ ιℓмι said...

hahh? uem, header je lahh. hehe ;)

ツTyra ツ said...

@ηυяυℓ ιℓмι

okay. width x height ?. gambar ? bersambung ke tak ?