Edit edit~



Aku edit blog member lagi. Ne yang lain. Bukan yang haritu. Dea suro cantikkan blog dea. Buat pape jea asalkan cantik. Ape aku suke, dea suka jugak. Sweet laa you ne <3 Aku tukarkan baju blog dea wane kuning mix biru dengan hijau. I hope you like it !

Sebelum


Ne pon aku editkan jugak. 50% lagi dea buat sendiri.



Selepas


Tadaa !. Cantikkan ?. Sume aku buat. 5% dea buat sendiri :)




Aku buat sidebar image untuk Qiqiblog you makin hari makin comel >,< awww ! blog you memang terbaik dari ladang !. Cer tengok cer tengok background blog dea macam ex-background aku. Macam laa aku sorang dalam dunia ne pakai background macam tu. Betul takk?. Kalau nak tengok dekat blog qiqi. Just credits and shoutbox ^^ Nak tempek dekat blog. Tapi, takut ade orang copy. Dua jea aku buat. Dah Afyq suro buat dua. Buat jea laa ^^ 

10 ♥ (s):

BΛBYDIΣRΛツ said...

Wahh ! Rajinnya dia tolong edit blog orang . Hee :)

ツTyra ツ said...

@BΛBYDIΣRΛツ

hee~ kerje part time :P tolong-menolong ape salahnya. betul tak?

Nur said...

heee ~ terima kasih terima kasih . arigato . arigato . ehee ~ :)

Rabiatul Adawiyah said...

Cntk3! Cute ! ^.^

Amy Sofiana said...

wow akak.. blog yg akak hias tue.. mmg cun larr... sia nk.. tpey.. lau akak tamao... x per.... erm.. lau akak sudi sent messages kt fb sia.... Amy Vs

ツTyra ツ said...

@Nur

sama-sama. berapa banyak kali awak nak cakap terima kasih XD

ツTyra ツ said...

@Rabiatul Adawiyah

thanks you !

ツTyra ツ said...

@Amy Sofiana

bole saje ^^ okayy :D

maziatul said...

wahh..kacak lha..blog sya huduh sangat..klw nk request tlong edit bole x??

ツTyra ツ said...

@maziatul

insyaallah (: