Hackers :O






Yayy ! Dah dahh ade photoshop cs3. Senang gila. Tak payah tunggu berjam-jam. Kalau yang biasa. Kene download itulah inilah. Haihh ==  Sekali download dah dapat. Aku dapat ne dari youtube.  Nakk ?. Meh click sini. Kalau dah boleh tu. Cakaplah terima kasih. Bukan susah pon. Susah payah aku cari. Cehh.  Kalau tak boleh jugak tak tahulah nak cakap ape. Paling senang aku cari. Macam-macam tadi aku buat. Buat fake eyelashlah. Pakai contact lenlah. Buat rumputlah. Syok gilo xP

Semalam kecoh dekat group BBB pasal blog bakal di hack. Menakutkan !. Tengok sini cepad. Sila check blog-blog yang bakal di hack, cepat tukar password masing masing !. Untuk memudahkan mencarian tekan ctrl + F dan isikan url blog anda. Ini contoh blog yang di hacked --> http://copiesstories.blogspot.comWhoah !. Naseb baik tak de . Asal laa dengan dunie nie sekarang. Dah tak aman macam dulu. Dorang ni dah takde kerja lah tu. Jangan ping dekat geng blogger. Kalau tak kena hack. Cuba korang refresh page yang banyak link tu . Makin lama makin banyak blog yang akan di hack. Blog cik epal dengan blog Caye pon kene jugak ?!. OMG !


Haih esok kene pegi sekolah pagi. Ade latihan kawad. Macam malas jea. Aku jadi sepanduk girl !

7 ♥ (s):

nurul atiqah said...

OMG. Haha. dah tengok blog dah yang dihack tu. Gilosssssssss seramm. haha ^^

ツTyra ツ said...

@nurul atiqah

LOL ! blog awak tak kenakan ? alhamdulilah :3

faridah nazurah said...

takutlah tengok blog2 yang kena hack tu. mcm mana boleh kena hack ye?

faridah nazurah said...

kalau sy nak copy boleh? nanti sy credit. boleh? sy takkan post selagi awak tak benarkan. :)

ツTyra ツ said...

@faridah nazurah

boleh. silakan. credit okay :)

ツTyra ツ said...

@faridah nazurah

sebab diowg hack lahh xD

faridah nazurah said...

huhu tapi takut lak nak tulis. hee :) kang tak pasal2 lak kang