Freebies Background



Harini aku berbaik hati nak bagi korang background. Suka tak ?. Aku tak mampu lagi nak buat header. Tengok laa , header  aku macan mane. Burukkan ?. Ade hati nak bagi freebies header :P Okay , Tanpa segan silu sila ambil ;DD Jangan lupa kreditkan aku :)











Nak lagi ?. Cari  sendiri :P Aku rasa dah banyak. Dah ambil , komen dekat entry ne :]

8 ♥ (s):

mardhiah ismail (: said...

comel sangat blog :)

ツTyra ツ said...

@mardhiah ismail (:


mane ade. biasa-biasa jea ^^

Pinkyy Ieqa Diaries :) said...

heyy. macam mana nk ltak kt blog ? tk reti ... hehe~~

ツTyra ツ said...

@Pinkyy Ieqa Diaries :)

tekan gambar yang awak nak. pastu, amek url dea. pastekan dekat edit html :')

Anis Diyana said...

anis ambik yaa ,kaler kuning :D

ツTyra ツ said...

@Anis Diyana

ambil laa ^^

Anis Diyana said...

terima kasih :D anis credit dah kat about me :)

ツTyra ツ said...

@Anis Diyana

okayy (: