Contest Blog Sedap Mata Memandang





Salam. Aku nak join Contest Blog Sedap Mata Memandang :) Contest ini di anjurankan oleh Cik Farah. Hope aku boleh menang lagi !. Aminn ~


Ne syarat-syaratnya 


1. Kepada semua blogger , tak kira lelaki ataupun perempuan :)2. Follow lah blog saya , biar senang awak semua tahu tentang Contest nih dari semasa ke semasa :)3. Buat satu entry dekat blog anda tentang tajuk contest sedap mata memandang :) letak kan sekali banner contest nih jugak yer :D4. Bila dah siap , sila tinggalkan link anda di ruangan comment :)5. Tag kan dekat blogger blogger yang lain . Pastikan mereka tahu :)


Aku tag sume orang yang nak masuk contest ne :)

                              

2 ♥ (s):

Nur Aju said...

nk join leh? ;)

ツTyra ツ said...

@Nur Aju

bolebole. dgn segala hormatnya dipersilakan. tehee ~