Contest Blog Paling Superb !


Salam. Harini dah dua kali aku masuk contest. Kali ne pulak aku masuk contest blog paling superb !. Di anjurankan oleh Jaja dan Jojo. Nama dah nak dekat sama dah. Btw , aku suka sangat dengan blog korang. Jeles tengok blog korang comel >,<  *ne bukan bodek. Tapi , pujian xD
Syarat-Syarat penyertaan :
1. Buad satu entry di blog anda dengan tajuk, "Contest Blog Paling Superb !"
2. Tuliskan syarat2 penyertaan di entry itu.
3. Letakkan banner di entry dan sidebar and make sure korang link kan teros ke entry contest ney.
4. Korang wajib follow blog Jaja and Jojo
5. Korang wajib "like" fanpage ini
6. Bila dah buad entry, sila letakkan link korang tuhh dkt komen Jaja taw. Komen kat Jaja pnye entry contest jek. Kalo komen dkt Jojo pnye susah takot ade tercicir.
7. Tag 3 rakan anda dan pastikan dia ketahui pasal contest ini
8  Pemenang akan dipilih berdasarkan undian
9. Hanya satu pemenang akan dipilih
10. Contest akan berlangsung dari 9 April 2011 sehingga 18 Jun 2011
11. Siapa yang tidak follow blog Jaja and Jojo, penyertaan korang tidak akan dilayan

Hadiah Misteri :) 

Aku nak tag