Blog aku suka hati aku laa !.


Salam. Tadi bukak jea blog. Terus bukak cbox. Pehh !. Menggancam siod ayat dea. Nak aja aku lempang dea laju-laju. Kau pikir blog kau tu lawa sangat apa. Kalau lawa sangat , ape pasal tak letak link. Senang sikit aku nak kutuk kau balik. Ne an blog aku suka hati aku laa nak buat apa. Aku nak cantikkan ke nak burukkan ke. Kau ade kene mengene dengan ke blog aku. Ape pasal kau nak menyebuk pasal blog aku. Kalau kau tak suka dengan blog aku. Kau tak payah laa nak kutuk-kutuk blog aku. Click jea X. Ape susah. Kalau orang otak dea letak dea lutut , macam tu laa jadinye. Macam bagus pulak kau !. Pegi mampos r ! SHIT ! Bajet bagus pulak !.

Yeahh !. Blog aku dah jadi macam asal. Dah takde logo photobucket lagi. Pandai tak aku godek-godek edit html !@#$%^^

18 ♥ (s):

Wan_hazel said...

lempang je wat jadi cam tin penyek..nyebok je anon tu nak kata blog org buruk kan kan..macam lah blog dia tu canggih sgt...

Fi-Nurul Soosica said...

eh, blog awk ok pe:) cantik je warna pink muda~

ツTyra ツ said...

@Wan_hazel

tu la. bajet bagus pulak.

gabanMorka said...

aku plak test

buroknye blog kau


haha.kidding

hawasumiri said...

no more pb error.. :)

CutieIntan said...

lempang jer dia laju2..kuang asam laa tu kan kutuk blog owang suka hati..eiii sungguh tak best..

IQ = Iez Qis said...

waa~ dier tak sayang mulut ler!! ishhh3~~ lempang laju2~~

ツTyra ツ said...

@Fi-Nurul Soosica

Tengs !

ツTyra ツ said...

@gabanMorka

memang nak kene lempang laju-lju la ne. jkjkjkjk

ツTyra ツ said...

@hawasumiri

yeah ! ;)

ツTyra ツ said...

@CutieIntan

tula . nak kutuk owg jea.

ツTyra ツ said...

@IQ = Iez Qis


nk kne potong jea mulut dea ue

cty said...

lekluu , aku phm perasaan kw . jgn lempang je , pijak sekali die tu . bia pdn mke die , mulot takde insurans .


P/s ; blog kw mkin cute la ! x)

ツTyra ツ said...

@cty

haha. okeoke !. yola laa tu cute. blog kw pon ape kurangnye ;)

Cik Ainaa Mania said...

biar je anon ni , die suke kutuk2 orang sbb memang blog u awesome :) dalam dunia blog , tak yah kesah sangat pasal anon ni sbb die hanye menyakitkan hati je , be tough girl :)

Nina said...

Dye jealous la tu , blog dye buruk kot hahaha

ツTyra ツ said...

@Cik Ainaa Mania

yeke blog i awesome ?. kahkahkah. pandai aina bwd lwk :) blog aina dala cntk . pastu , femes plk ue :)

ツTyra ツ said...

@Nina

yeah !. mayb kott ;DD