Kontest Blog Terkemas



Heyy. Firstly, tengs to Ogy sebab die tag aku :) Actually, aku dah tahu lame dah kontest nih. Just malas nak join. Asyik edit blog aje :P Skg baru nak join. Keh keh keh. Blog aku tak kemas pon. Nampak serabot kan kan kann :P Meh tengok syarat-syarat utk korang join kontest join kontest Blog Terkemas nih :D
    Syarat-syarat wajib
    1. Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D
    2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
    3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
    4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
    5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
    6. tag 3orang blogger ok :)
    7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
    8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 1000 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)

      Hadiah MISTERI ok . Seminggu sebelum kontest ni tamat kitorang akan bagi klu-klu dia . hee ~ tarikh tamat kontest ni. TARIKH TAMAT : 1FEBRUARY2011 . Haa, apa lagi , join la! haha :D
      Orang yang bertuah

    4 ♥ (s):

    Siti Maisarah Zulhaimi said...

    bertuah? ecehh.. Malas lah nak buat, takpe kan? Thanks for the tag. :)

    athirah said...

    @Siti Maisarah Zulhaimi

    yurp u bertuah. tkpe :) wc dear :)

    hannafauzann said...

    tq join dear . goodluck yeah !


    xoxo hanna & fie

    athirah said...

    @hannafauzann

    wc dear . thanks sys :*