Choclate Giveaway

Harini aku join lagi giveaway. Dah banyak giveaway aku join. Tak pernah-pernah menang. Mungkin bukan rezeki aku kott.  Harap-harap aku bole menang. Yeahh!. Cayokk-cayok!. Jom mule kann. Syarat-syaratnye ialahh jeng jengg *drum rolls


(tak wajib)
tapi nanti kalu uolls terlepas apa-apa info pasal GA ni jangan marah yer..

* Buat Entry tentang GA ni dengan tajuk Chocolate Giveaway
(tajuk lain tak mau yer)

* Dalam entry uolls mesti ada link ke entry giveaway ni
(senang kawan-kawan lain nak join)

*Letak Banner kat atas tu dalam Entry dan di sidebar
(link ke entry ini)

*Tinggalkan link entry uolls di komen box entry ini sahaja
(di shout box tidak diambil kira)

Tarikh Tutup
25-12-2010

Hadiah
Tentulah Chocolate tapi tak comfirm lagi chocolate apa....
Banyak mana pemenang pun tak comfirm lagi... mengikut banyak mana penyertaan.. kalau banyak so hadiahnya banyak la skit baru best...

Best tak?. Best kann. Ape tunggu lagi?. Join laa

0 ♥ (s):