Freebies : Header


Harini aku baik hati nak bagi korang freebies header. Siapa nak angkat kening. Tadi bosan gila takde wifi. Aku sekarang dekat rumah nenek. Buka puasa dekat sini sekali. Dekat rumah nenek takde wifi. Aku bawak laptop je. Sambil-sambil tu buat freebies header. Suka tak ? suka tak. Tak suka sudah. Tak kesah pon. Aku buat takde lah cantik sangat. Aku buat apa  aku mampu je. Cehh. Dah ambil tu jangan lupa kredit sekali okay. Link kan ke blog aku. Semua nya header bersambung. 865 X 350.





11 ♥ (s):

Zainina Damia said...

tyra , saye amek 1 tau :)

ツTyra ツ said...

ambil lahh (: kredit kayy >,<

eka said...

amek 1 ae :)

syaza =) said...

amek 1 :)

Rabiatul Adawiyah said...

Tyra, saya amek yg gambar camera tuh. nnt saya tempekkan nama awk kat header tuh as credit boley? hihi. Btw, awak pandai buat header. Tak caya? Kalau awk x pndai buat header, x de org nk. NI ada org nk, that's mean you're GREAT!

ツTyra ツ said...

@eka

okay. ambek lah :)

ツTyra ツ said...

@syaza =)

sure !

ツTyra ツ said...

@Rabiatul Adawiyah

Okay dear. amboi, bkn main lgi bodek. muhehehe.

iqyn asyiqyn said...

ambil satuuu ! thanks

Norfaiz Nordin said...

Ambil satu boleh, tapi saya tak reti nak credit kan, boleh tak boleh tak? Thanks.

.:Nani Hannani:. said...

take 1