Nak aku buatkan tak?




Dah settle sume request header dengan edit blog. Mau tengok?. Tanak suda. Tak kesah pon :P






Blog pulak boleh tengok dekat sini. Ne blog member aku. Cantikk tak?. Kalau tak cantik sila senyap xDD Sume aku yang edit. Aku suka r header Fatimah. Cantikk en?. FREE SAJE !. Kalau nak aku buatkan. Sila add aku dekat efbie. Terpulang nak bayar ke tanak. Kalau bayar lagi bagus $$ Baru semanggat sikit nak buat :P Kalau ramai sangat suro aku buat. Kena bayar. Jangan risau murah saje. Ciss ! macam lah ade orang nak. 


Boleh tolong tak?. Tolong vote-kan aku dekat http://blurrr4evablurr.blogspot.com/ Nombor 37.  TQ~

11 ♥ (s):

Pikachu said...

Nak!! NAk Header gak...apa fb awak????

ツTyra ツ said...

@Pikachu

athirah_2212@y.c

syainee~~ said...

hehe ~~~ tx yea !! lawa sgt header tu . mesti die suke nanti ! hehe

ツTyra ツ said...

@syainee~~

WELCOME BABE!

LiLy said...

na jugak , na jugak :)

ツTyra ツ said...

@LiLy

sila laa add saya di efbie

Anonymous said...

cantik nak boleh ..saya baru je kat blog ...tolong ^-^

Rabiatul Adawiyah said...

wah3! Tlg buatkan boleh?Ape nme fb Tyra?Sye dh VOTE utk Tyra ... Go0d luck ! ~.~

ツTyra ツ said...

@Rabiatul Adawiyah

tyra lovelyy. btw, tengs for the vote ;)

ツTyra ツ said...

@Anonymous

boleh. sila add saya ^^

Rabiatul Adawiyah said...

welcome ツTyra ツ ... thnkx sbb sudi buat kan header .. Thnkx bnyk2 ... *.*Go0d luck !