Doodle aku buat sendiri (:



Sekarang ne ramai blogger sejak kes mengambil doodle tanpa izin. Ramai blogger mencuba doodle sendiri. Dah insaf. Hihi. Samalah dengan aku. Aku pon teringin nak ada doodle hasil tangan sendiri. Ceh ceh. Amatlah buruk. Tapi, aku nak jugak temek doodle aku yang burok tu. Sila gelak kuat-kuat :P



 Ne mula-mula try. Comot gilaa !


Aku pon teringin jugak nak doodle pakai tudung. Tudungnya pendek XDD Ade takk macam ala-ala doodle kak amar ?. Choyyy !. Pasan betol aku ne. Jauh berbeza :P



Practise punye practise. Korang perasan takk lebih kemas & smooth line ?. Aku refer tuto ini. Thanks again yaa !. Tapi, doodle tetap burok !.





6 ♥ (s):

Miss Xyz =) said...

cube lagi lagi n lagi.. practice make better even not perfect.. hahaha :)

Nurul Tiya said...

try ur best ;)

BΛBYDIΣRΛツ said...

Alaaa , biasa larh mula2 kita belajar memang macam itu . Kena banyak practice nanti confirm lagi bagus . Good luck for you ! :)

ツTyra ツ said...

@Miss Xyz =)

perli namapak ? gelak sepuas-puas hati :D

ツTyra ツ said...

@Nurul Tiya

insyaallah <3

ツTyra ツ said...

@BΛBYDIΣRΛツ

thanks you babe ! :))