Yanasensei’s Giveaway!




Masuk giveaway lagi :P Awww, aku suka hadiah dea. Rantai owl yang tergila-gilakan orang ramai. Aww!. I hope i can be your <3 Muahaha *evil laugh. Jom tengok syarat-syaratnya >,<


Syarat penyertaan:
  • Jawab soalan ini: What is Love? *eleh soalan kacang je*
  • Jawapan pendek/panjang tak kisah. Kau nak tulis satu ayat pun boleh, kau nak buat karangan pun boleh suka hati kau lah yang penting ikhlas.
  • Jawapan boleh dalam BM/English.
  • Boleh masukkan gambar/doodle/apa-apa saja lah untuk bagi entri korang menarik/comel/whatever. Tak nak masukkan pun tak apa haku tak kisah.
  • Tajuk entri mestilah “Yanasensei’s Giveaway!”
  • Letak banner Giveaway dalam entri & link kan ke entri ini (wajib).
  • Letak banner dekat sidebar & link ke entri ini pun boleh. Dapat markah lebih (Tak wajib).
  • Nak jadi follower pun boleh, tak nak follow pun aku tak kisah.
  • Tag sekurang-kurangnya 3 orang & pastikan dorang tahu dorang ditag.
  • Tinggalkan link entri korang dalam entri ini.
  • Tarikh tutup penyertaan: 20 Jun 2011
  • .

And you’re done!Senang kan?

Hadiah Giveaway:1st place

  • Eye Shadow dari Etude House.
  • Personal doodle from me.
2nd place
  • Eye Shadow dari Etude House.
3rd place


Terima lahh Karangan yang bertajuk "WHAT IS LOVE" dari Athirah LOL




Cinta itu buta. Buta itu blind. Cinta Wujud Sejak Dilahirkan. Cinta Itu Mempesona. Cinta Itu Suci. Cinta Itu Hidup. Cinta Itu Mengetahui. Cinta Itu Menakluki. Cinta Itu Mengharap Balasan. Cinta Itu Bersedia.Berapa banyak cinta daa !.



Sekian terima kasih :P

Ape macam panjang tak karangan aku :P LOL 

Jomm tag







2 ♥ (s):

yanasensei said...

hi tyra! terima kasih sbb join ye. :) good luck! :D

ツTyra ツ said...

@yanasensei

hi Yanasensei! sama-sama (: