Sekolah ganti :)



Salam. Tadi aku pegi sekolah ganti. Rajin kann aku :) HAHA !. Tak belajar pon. Ganti dengan sukan. Panas gilo !. Muka aku pon dah berbelang-belang. Gelap sikit. Aku tunggu heart beaker tak datang-datang pon. Semalam iye iye sangat nak pegi pukul 6:30. Tapi , hampehh !. Nasib baik Nana , Lisa dengan Rubby datang. Atul text diorang bukannya nak reply. Kalau takde kredit sekali po. Guna laa henpon mak bapak korang.

Takkan tu pon nak kena ajar. Aku tunggu punye laa berejam-rejam. Haih korang ne. Stanby kau hari isnin nanti. Aku sembelih korang. Muhaha !. Udah-udah laa tu. Lantak diorang laa. Lagi bagus sambung balik cerita ^^ Aku lari dapat nombor 6. Takde kuasa mak nak lari laju-laju. Aku lari 18 saat. Saya bangga menjadi diri saya :) Then , lontar peluru. Pehh !. Berat gila siod pelurunye. Nak tercabut tangan aku ==" Dah habis. Pastu , balik.

Then , masa nak balik. Ada melayu dengan india gaduh.Tak habis-habis nak gaduh.Tumbuk-tumbuk. Smack dowh bebeh !. Ghaa !. Takut siod aku. India siap bawak geng sekali. Memang kecoh betul laa. Kalau bawak pisau parang . Haish , memang tak bole bayangkan.

Jap lagi aku nak buat tuto. Nanti kannya ;D

2 ♥ (s):

aiena said...

tira ..mcm maner eak nk buat kotak yg tira tls 'jap lagi aku nk buat tuto .. cane buat kotak tho ?

ツTyra ツ said...

@aiena

oke. nnty sye bwd okeh :)btw , . kalau awk baik . vote kan saya dekat http://lovelyshawtymane.blogspot.com/2011/04/top-20-blog-paling-come-lote.html . cri name TYRA . toce-toce