Contest Highest Vote by Cik Anyss- Rm** menanti ANDA

Salam. Tadi aku berblog-walking. Terjumpa pulak contest ne. Terok buat entry :)) Duitt wokk ! $$ Nampak beno aku mata duitan *nampak beno menipunya xD Jomm , tengok syarat-syaratnya.


  • buat satu entri bertajuk 'Contest Highest Vote by CikAnyss- Rm** menanti ANDA'
  • masukkan banner yang disediakan dan link kan ke contest ini

  • tag maximum 4 org rakan n inform them * tipu tak berkat taw
 tinggalkan LINK entri anda tadi di ruangan komen ini sahaja


sudah2 la tu kan . ekeke :D sekarang kita discuss bout HADIAH pulak
jeng jeng jeng
v
v
v
v
v
v
  1. pemenang akan dipilih berdasarkan jumlah vote yang tertinggi
  2. JIka jumlah vote pemenang di antara 0-999. beliau akan menerima topup Rm10 + hadiah misteri (wajib walaupun hanya 10 org yang vote asalkan beliau adalah tertinggi )
  3. *BONUS  jika jumlah vote 1000 ke atas ,pemenang  akan mendapat topup Rm20 + hadiah misteri
  4. jika 3000 vote ke atas , pemenang akan mendapat topup Rm30 + hadiah misteri
  5. dan jika jumlah vote melebihi 5000. pemenang layak menerima
*RM50(berbentuk cek) + banner khas + hadiah misteri

ATAU

*one pairs contact lens(bernilai RM60) + hadiah misteri

wahh ! jangan risau !
masa untuk vote adalah SANGAT panjang !
insyallah vote akan start pada 23/5/2011 sehingga ANYS habis SPM .HABIS SPM 2011 !lama kan ?
tunggu apa lagi , kejar 5000 voter dan hadiah terhebat dalam contest ini menanti anda
jika 10 org melebihi 5000 , maka 10 org itu layak menerima hadiah terhebat . jika kurang, yang tertinggi akan mnjadi pemenang ,:)


(*) contest ini akan update dari semasa ke semasa
(*) hadiah akan bertambah berdasarkan jumlah senarai peserta, jadi anys expect 300 contestants.*haha , mustahil
(*)tapi jika lebih , terdapat 2 kategori pemenang, iaitu vote tertinggi dan lucky draw . 
lucky draw akan mendapat satu set header dan cursor kawaii .:)
-best DESIGN-

Aku nak tag :

4 ♥ (s):

:anys: said...

oh3 ! makaseh join !

ツTyra ツ said...

@:anys:

sama-sama

ada mokhtar said...

menarik jugak ni =)
kat belog i pun ada contest gak,,jemput la join =)

ツTyra ツ said...

@ada mokhtar

join laa . jgn malu-malu :)oke . nnty i join yea ;D