Jom Join Give Away Rusia & Mesir

Selamat pagi :)

First time Tyra join Give Away ni . Excited :p

Abg Keyri & Akk Atiqah Tyra dah join .


10 hadiah misteri dari Rusia & Mesir menanti untuk semua yang berminat nak join…
Boleh pilih sama ada nak hadiah dari Rusia atau Mesir SAHAJA tak boleh pilih dua2 taw. Edisi terhad!
(5 hadiah dari Rusia & 5 hadiah dari Mesir)

Senang sahaja nak menyertai benda ni.

Antara syarat-syarat yang dikehendaki untuk menyertai Give Away ini adalah:
1.  Jadi follower blog ni (bukti penyertaan)
2.  Buat simple entry berkenaan giveaway kami ni yang bertajuk : JOM JOIN GIVE AWAY RUSIA & MESIR
3.  Upload banner kat entry & sidebar & link kan kat entry nih
4. Hebah-hebahkan Give Away ini kepada rakan-rakan anda.
5. Tinggalkan link entry anda di bahagian komen entry ni untuk memudahkan pemberian hadiah giveaway dari kami nanti. Komen anda mestilah berbunyi "Hye! Saya telah menyertai Jom Join Give Away Rusia & Mesir. Saya sertakan link entry ini (link entry anda) sebagai bukti penyertaan. Jika saya bertuah saya nak hadiah dari (RUSIA @ MESIR ) sebagai hadiah.TQ! (^^,)
 6. Senang sahaja kan? (^^,)v

Tarikh Tutup untuk Give Away ini adalah pada


31 Julai 2010 (12.00 PM)


Jom ramai2 join Give Away nie. Selamat berjaya kepada semua peserta!

2 ♥ (s):

.: Keyri + Atiqah:. said...

Hye dear! tQ sbb join Give Away Rusia & Mesir. Tnggu keputusan hujung bln Julai nie k. Semoga berjaya! (^^,)v

athirah said...

tegkiu :))